tiistai 7. kesäkuuta 2016

Santa Clara projekti

Santa Claran tila San Ramónissa, Nicaraguassa toimittaa pavut Premium Single Estate Santa Clara -kahvimme. Tämän ahkeran paikallisen yhteisön tukemiseksi autamme heitä rakentamaan kaksi uutta luokkahuonetta sekä kehittämään alueen lapsille pysyvän koulujärjestelmän.




Rakennustyö on valmis!

Uuden koulun rakennustyöt ovat nyt onnistuneesti saatu valmiiksi! Opetukset luokissa aloitettiin maaliskuun aikana ja viralliset uuden koulun avajaiset ja digitaalisen ohjelman täytäntöönpano aloitettiin huhtikuun 12. päivänä.

Santa Claran koulu sijaitsee Santa Claran tilalla San Ramon Buena Vistassa, Matagalpan läänissä. 15 perhettä asuu Santa Claran tilalla ja monet oppilaiden vanhemmista työskentelevät viljelyksillä joko vartijoina, kokkeina, taloudenhoitajina tai erilaisissa kahvin kasvatuksen tehtävissä, kuten maanparannus tehtävissä, lannoittamassa tai keräämässä kahvipapuja.



Uuden koulun tuloksena 23 oppilasta yhdestä kuudenteen luokkaan voivat saada opetuksensa siihen soveltuvissa tiloissa. Oppilaat ovat myös motivoituneempia osallistumaan opetukseen ja voivat paremmin keskittyä oppimiseen tilojen ollessa oppimiseen tarkoitetut. Kaikki oppilaat ovat innoissaan aloittamaan nykyaikaisella digitaalisella ohjelmalla uudessa koulussa.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti